Casa Lobo

Casa Lobo

Gæsteanmeldelser


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning & billeje

Kontakt

 

 

Du kan læse alle 63 gæsteanmeldelser fra perioden 2012-2021

94.0 / 100

Kan anbefales 🙂

Hanne Hollænder

96.0 / 100

Samen met mijn man en kinderen heb ik ontsettend van Casa Lobo genoten. Een wonderlijk uitzicht op zee waar we samen ontbijten en in de avond naar de lichten van de stad kijken. Een heerlijk verwarmde zwembad en een mooie tuin. Ik kon van de sappige mango vruchten proeven. Het is een plek waar je alle negatieve energie kan ontladen. Ik voelde me echt thuis.. De eigenaren waren super aardig, ze communiceren goed en duidelijk. Casa Lobo is echt een aanrader, het is voor ons zeker te herhalen.

Nada Hanna

98.0 / 100

Vi har tilbragt 14 dage i denne dejlige bolig med den mest fantastiske udsigt over Middelhavet. Derudover var der de mest fantastiske terrasser, hvor man kunne nyde solen. Og det allerbedste var poolen! Vi var 4 voksne og 2 børn afsted og vi brugte poolen hver dag.

Helle Helmudt

93.0 / 100

An amazing house with a wonderful outside space and pool. It felt like home very quickly and it's somewhere we would definitely go back to. We had a car (there's a short sharp driveway down to the property which our people carrier struggled with when coming back up, so we left it at the top and it wasn't a problem) and it's a short drive to Salobrena (which is walkable but along a busy road so not for the kids) where you will find everything you need. The kids loved it too. Highly recommended.

Katie Chisholm

100.0 / 100

Stedet ligger helt ugenert fra vejen og fra naboerne. Den smukkeste udsigt fra alle terrasser. Nødvendigt med bil i forhold til indkøb.

Kirsten Sørensen

96.0 / 100

Casa Lobo er et helt fantastisk beliggende hus med megen hygge. Udsigten er fremragende og alt i huset fungerede. Fra poolen kan man kikke ud over havet og der er flere små oaser i haven. Kan kun anbefales.

Louise Nielsen

100.0 / 100

Dejligt hus hvor de mange terrasser, den fantastiske udsigt, poolen, spa’en, de mange frugttræer og den argentinske grill var med til at gøre vores ophold fantastisk! Det kan varmt anbefales at handle i Alcampos afdeling med frisk fisk, hvis man vil grille og spise hjemme på en af terrasserne. Huset er i øvrigt nemt at komme til i bil fra Malaga lufthavn.

Simone K

100.0 / 100

Casa Lobo tog os med storm. Spansk charme, et hus med sjæl, en helt unik udsigt, smukke omgivelser og så følelsen af at føle sig velkommen og virkelig godt tilpas. Det kombineret med at alt fungerede gjorde, at vi havde en helt fantastisk uge under Casa Lobos tag, på husets mange terrasser og i den dejlige pool. Vi rejste tre generationer sammen i alderen 4-65 år, og ALLE havde en dejlig, dejlig ferie. Vi kommer tilbage. For det er det, Casa Lobo gør ved en - behandler en så godt at man allerede, når man smækker gitterporten tænker: Jeg skal sidde der på terrassen igen med en kop rygende varm kaffe i hånden og se solen stå op ude til venstre!

Heidi Frederikke Sigdal

96.0 / 100

Udsigten fra denne unikke bolig er enestående. Vi nødt morgenmad på terrassen hver dag i februar. Den opvarmede pool var et hit hos børnene og spaen nød både børn og voksne. Der var citroner og appelsiner i haven og prof grill til at forberede aftensmaden på. Lækkert! Meget søde og imødekommende udlejere.

Kristian Lysholt Mathiasen

98.0 / 100

Casa Lobo er et fantastisk sted, både for børn og voksne. Og den udsigt er vanedannende.

Lise Munkholt

100.0 / 100

Virkelig skønt sted med alt hvad vi kunne ønske os. Unik beliggenhed med den mest fantastiske udsigt og så tæt på havet. Autentisk sydlandsk stil og stemning i både hus og have. Haven var ugenert, frodig og hyggelig og god at lege gemme i. Skøn opvarmet pool og gode solterrasser. Villaen ligger på en klippeskrænt i et hyggeligt område. Indretning af huset fungerede perfekt, idet værelserne er i samme niveau som poolen uden at ligge lige ud til. Rummelig stue og fine badeværelser. Udemærket køkken med alt hvad man skal bruge. Effektiv og hurtig kommunikation med udlejer. Alt relevant info sendt pr mail, lige til at printe, så vi ikke var i tvivl om noget. Dejligt at der var så meget styr på alt. Den engelske værtinde Gill havde vi også god nytte af i flere tilfælde. God service hele vejen rundt. Kan klart anbefale ferie i Casa Lobo. Et lille tip, vi ankom sent lørdag aften pga forsinkelse, så vi nåede ikke at handle før søndag, hvor alle supermarkeder er lukkede, men vi fandt et lille sted i Salobrena, overfor stranden, der hedder Coviran. Der kan man få det mest nødvendige. Vi håber meget at vende tilbage næste år.

Pia Bech

90.0 / 100

Der er tale om er virkelig dejligt og hyggeligt hus med en dejlig terrasse, hvorfra man har en fantastisk udsigt over Middelhavet. Huset er bygger ind i klippeskråningen, så selvom man bor i et område med andre tilsvarende huse, så føler man sig helt ugeneret. Der er mange små kroge i haven rundt om huset, så man kan altid finde et sted at sidde i læ, og også inde i huset er der virkelig rart at være. Der er mange trapper, så det er bedst ikke at være alt for dårligt gående. Huset ligger i et område lidt uden for Salobrena, og det er et must at have bil. Men så er der også mange seværdigheder, som man sagtens kan have som mål på endagsudflugter. Vi kan anbefale huset på det varmeste og kommer gerne igen!

Tine Vuust

100.0 / 100

Virkelig dejligt hus, mange muligheder både inde og ude. Velfungerende og hyggeligt indendørs - mere personligt og hjemligt end typiske udlejningshuse. Funktionelt køkken. Dejlige terrasser og have, skøn udsigt, pool og jacuzzi - stort hit for både børnene (7, 12 og 15 år) og voksne.

Julie Kruse

86.0 / 100

Vi havde en fantastisk uge (0: skøn udsigt som vi ikke kunne blive mæt af at se på. Dejlige terrasser, skønne appelsiner og citroner som vi plukkede. Hvis I tager af sted i oktober så HUSK myggespray og husk at lukke dørene om aftenen. Helt sikkert et sted vi gerne vil besøge igen (0:

Annemarie Kamp

100.0 / 100

Świetnie

Krzysztof Szymborski

97.0 / 100

Vi nød opholdet i Casa Lobo meget, opholdt os mange timer i pool og på de mange terrasser. Huset ligger skønt med udsigt til hav, og der er gode muligheder for gåture og besøg i lokalområdet, som er "u-turistet".

Helle Larsen

96.0 / 100

We had two wonderful weeks in this amazing villa. Everything from ordering, payment, guidance on site was very professional with excellent communication. . The villa, that in every aspect fulfilled the expectations from the homepage, was very well kept. We saw a flock of dolphins swimming by one morning.

Bent Bryrup

100.0 / 100

Casa Lobo var den perfekte villa for vores ferie, hvor selskabet bestod af to familier med i alt tre børn. Den hyggelige spanske villa var i en uge vores ferieramme, og meget af tiden blev nydt i huset med den enestående udsigt fra de ugenerte terrasser, og den dejlige pool, som man kunne køle af i, og igen trække i skyggen inden for eller på terrassen, når solen blev for stærk. Huset har alt - charme, fred, ro og ikke mindst den helt specielle følelse af, at have første parket til Middelhavets azurblå vand og vidde! . Ferien blev brugt til afslapning, badning, en tur til Gibraltar, vandring på El Camino del Rey (kæmpe oplevelse) og besøg på Al Hambra på vej hjem.  En fantastisk uge, præcis som vi havde drømt om, inden vi tog hjemmefra. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi kommer tilbage :-)

Britta Indraccolo

100.0 / 100

Vi havde fornøjelsen, at bo i Casa Lobo i en uge. Vi oplevede huset, som et helt specielt sted - med udsigt til havet næsten uanset hvor du befinder dig. Der er masser af dejlige plateauer og terrasser. Huset var rent og ordentligt og sengene var gode. Vi er mest til rolig afslapning uden en masse "tivoli" og natte-larm, så huset/stedet passede perfekt til os, og vi kan virkelig anbefale huset til andre med hang til ro og stilhed. . . Vi nød absolut huset, og kan meget varmt anbefale Casa Lobo - hvor du ikke kan undgå at blive påvirket af den fantastiske udsigt.

Louise Bønsdorff

100.0 / 100

Vi kan kun anbefale huset og området til alle. Fantastisk udsigt, gode strande og gode restauranter... masser af oplevelser inden for max. 1 times kørsel : Flamingo-dans, Drypstenshuler, Markeder, Sierra Nevada, osv. ! Vi kommer helt sikkert igen .. :-)

Frank & Gitte Garbus

96.0 / 100

Dejligt sted og et fantastisk hus. . Alt fungerede og komunikationen fra ejeren var perfekt.

Jesper Rasmussen

83.0 / 100

1 semaine à casa lobo, fin mai, sous le soleil, avec vue sur le château éclairé le soir. Repas tous les jours sur la terrasse, devant le BBQ. chambres agréables . Rando pédestres à proximité . Salobrena est une petite ville très agréable . Très bonnes vacances

Frank 44470

91.0 / 100

Geweldige villa met een prachtig uitzicht. Diverse terrassen om ieder moment van de dag te genieten. Wel een auto nodig.

Anouk de Kok

96.0 / 100

Wonderful villa, great views, large swimming pool and a big jacuzzi! Salobrena is a nice place, with some shops and restaurant. Nerja is only a half hour drive. We've had a great time!

Anouk de Kok

100.0 / 100

Dette er et villa med en beliggenhed og en charme, der er så stor, at man kommer igen og igen..... . Jeg har været der gennem flere år med forskellige venner og oftest i vinterhalvåret. Det er et spændende område med en dejlig natur at køre rundt i, så der er masser af oplevelser både på de lokale tapasbarer, i bjergområderne og på de smukke strande. Hvis man altså ikke bare bliver i Casa Lobo og nyder udsigten og bader i den opvarmede pool.

Bent Bjerg

97.0 / 100

Vi bookede huset sidste år uden at vide, at vi ved ferieafholdelsen stod midt i en flytning - dvs. istandsættelse af nyindkøbt bolig og oprydning og nedpakning i den gamle. I virkeligheden var det dårlig timing med en ferie. Men, men - det var SÅ dejligt at komme til Casa Lobo og bare slappe af. Vi benyttede os af det fantastiske vejr til at nyde havudsigten, alle terrasser og havemøbler - og børnene poolen. Dagens sværeste spørgsmål var, hvor middagen skulle indtages, og hvad vi skulle have. . Casa Lobo er et utroligt hyggeligt hus med en fantastisk beliggenhed. Det føles dejligt hjemligt, og der er god kommunikation med ejer og kontaktperson på stedet. . Vi er ved at planlægge, hvordan og hvornår vi skal tilbage - for det er der enighed om i familien.

Dortebk

91.0 / 100

Vi besøgte Casa Lobo i en uge, og det var et dejligt hus, vi varmt kan anbefale. Det havde de ting man havde brug for og så er det den mest fantastiske udsigt man kan forestille sig. En morgen på terassen med sin kaffe og så bare sidde og se ud over havet eller starte morgenen med en dukkert i den dejlige pool.

Mette Østergaard

100.0 / 100

Casa Lobo er et lækkert hus med en fantastisk udsigt. Der er gode muligheder for at kunne slappe af og lade sig afkøle i poolen. Huset er fint indrettet og kan sagtens rumme 3 par. Køkkenet er veludstyret og giver gode muligheder for selv at lave mad.

Bodil Kiær Thomsen

89.0 / 100

Absolut et hus med fin beliggenhed - smuk udsigt. . Hus med personlig charme i spansk stil - levede fint op til forventning.  Inventar - værelsefordeling efter forventning . Acceptabel afstand til kultur = Granada . Acceptabel afstand til natur - vandring i Sierra Nevada .

Kirsten Piber

100.0 / 100

Vi nød det skønne vejr på de hyggelige terrasser, og ikke mindst den flotte udsigt!

Iben Kamp

96.0 / 100

Vi har netop besøgt Casa Lobo og det levede fuldt ud op til de forventninger vi havde fået hjemmefra :-) Poolen var perfekt og med super udsigt og Spa var virkelig en oplevelse som alle bør unde sig selv. At sidde i Spa om aftenen og se på byen med lys og mærke den kølige luft i kinderne var så fed en oplevelse og med en gang Sangria i glasset bliver det ikke meget bedre ;-) Meget god service fra DK side (Jette og Mogens) og god service også dernede fra poolmand og Gill. Kan varmt anbefales til alle. Dog husk at huset ligger på meget skrå grund, så der er mange trapper såvel inde som ude - vores børn klarede det fint, men der skulle lige et ekstra øje på den lille på blot 1 år :-)

Thomas Skov

99.0 / 100

Meget charmerende hus med en fantastisk beliggenhed. Har nydt det hele i huset ligefra pool, terrasserne, jacuzzi (hvor vi så solopgang og solnedgang), at plukke appelsinerne og citronerne i haven og den smukke udsigt fra stuen/terrassen. Beliggenheden giver mulighed for at stå på ski, vandre i bjerge, ligge ved poolen og bestemt også smukke veje at løbe & cykle på. Ligesom der er særdeles fine shopping muligheder og spændende udflugter indenfor korte køreafstande. Kan kun varmt anbefale Casa Lobo!

Jane Hermansen

97.0 / 100

Vi kan anbefale dette fantastiske hus i Salobrena. Husets indretning er perfekt for 6 personer. De mange terrasser giver altid mulighed for både sol og skygge. Vi plukkede grapefrugt og appelsiner i haven og nød at lave mad på grillen. Udsigten skal man opleve. Husk at bestille spa' en med :-). Vi fik hurtig respons og god vejledning fra Jette og Mogens. Bestemt prisen værd.

Vivi Bakholdt

100.0 / 100

Our stay was very enjoyable and the owners did everything to make us feel welcome and to respond to our email requests. Salobrena has kept its old fashioned charm with enough modern convenience to make for easy living. It is also an ideal spot from which to visit Seville , Granada, Mijas and Ronda.

George Anderson

91.0 / 100

Boligen ligger fantastisk. Det indebærer også, at der er stejlt og med mange trapper både inde og ude, hvilket helt overskygges af den dejlige beliggenhed og husets mange lækroge og terrasser.

Yvonne Østergaard

80.0 / 100

100% nydelse af dejligt vejr og 180 graders havudsigt.

Rie Varlynge

100.0 / 100

Huset, området, hjælpen alt var bare tip top. Lige fra ejer til gartner og poolmand, alle meget høflige.

Inger Philipsen

96.0 / 100

Dejligt sted med en femstjernet beliggenhed/udsigt.

Jeanne Dujardin

89.0 / 100

Dejligt hus med plads til 6 personer, skøn udenomsplads med dejlig have, pool og den skønneste udsigt.

Flemming Præstholm

100.0 / 100

Vi har haft en fantastisk uge i et super skønt hus, med en enestående beliggenhed. Området var dejlig uspoleret uden alt for mange turister. Vi håber meget på at kunne vende tilbage til dette skønne sted.

Lene Christensen

86.0 / 100

Dejligt hus med den bedste frie udsigt over Middelhavet og Salobrena. Et hus jeg gerne vil vende tilbage til

Lone Landgreen

98.0 / 100

Alle forventninger blev opfyldt, og mere til. Beliggenhed, faciliteter, service, alt var godt. Kan kun anbefales til andre.

Marianne Leth

100.0 / 100

Fantastisk hus og vidunderlig placering med udsigt til Middelhavet. Vi kan varmt anbefale stedet!

Birita Johannesen

100.0 / 100

Vi tilbragte en fantastisk uge i Casa Lobo i efteråret 2013. Vi havde lejet huset en uge i slutningen af september og var lidt spændte på vejret - men det var pragtfuldt. . Huset levede helt op til vores forventninger. Vi var tre par og havde således hver især vores eget sove- og badeværelse. Vi tilbragte megen tid på den vidunderlige terrasse med udsigt over havet og Salobrena. Svømmepølen blev også brugt flittigt. . Vi havde lejet en bil i Malaga, og det var let at komme til huset - ingen problemer med at finde det. Huset ligger også ideelt for udflugter fra Malaga til Granada (Al Hambra). . Alt i alt en vidunderlig ferie. Det bliver ikke sidste gang, vi besøger Casa Lobo.

Niels Johan Andersen

89.0 / 100

Vi var afsted en gruppe på 8 personer med et barn på 7. Vi havde en fantastisk ferie i Casa Lobo, da vi ankom til huset udbrød min lillebror "wauw, jeg føler det næsten som om vi brudt ind hos nogle rige", heldigvis kom der aldrig nogen og smed os ud ;-) huset er utroligt charmerende, med en postkort-udsigt man aldrig bliver træt af. Der var 30 grader og sol hver dag, så det var fantastisk at have en lækker pool at hoppe i, hvilket også var en skøn underholdningsfaktor for vores yngste kompagnon:-) . . Vi var utroligt glade for kontakten med ejerne af huset og alt er gået fuldstændig let og elegant, meget anbefalelsesværdigt!! . . Alt i alt en fantastisk ferie med masser af luksus og afslapning.

Mette Themsen

98.0 / 100

Casa Lobo placering hængende på en klippeside med udsigt udover middelhavet er uovertruffen. Udsigten fra terrassen mens du indtager morgenmaden er fantastisk og selve Salobrena by er en hyggelig lille spansk by, som endnu ikke er overrendt af turister. Den lokale mad er dejlig, og stranden er fantastisk. 40 minutter væk ligger en af Spaniens perler, Granada, som helt sikkert også er et besøg værd. Jeg vil varmt anbefale andre at besøge Casa Lobo og Salobrena. Det bliver en uforglemmelig oplevelse!

Jens Steffensen

90.0 / 100

Dejligt hus, der kan anbefales. . . Det eneste, vi savnede, var et udekøkken med bord og vask, så man konstant kan nyde udsigt og varmen, mens man laver mad på den skønne terrasse.

Lone Bach Nielsen

92.0 / 100

Vi var rigtig glade for stedet, huset og beliggenhed. Det var hyggeligt og privat. Dejlige haver og pool.

Jette og Niels Poulsen

100.0 / 100

We spent great two weeks vacation at this beautiful villa. This was perfect for our group of 4 adults and 3 kids. Everything was as told and communication before and after arrival was fast and friendly. Nice surroundings and a beautiful comfortable house. Can warmly recommend this villa. (If considering a visit with kids, I'd say it's necessary that the minors can cope with climbing steps. There are quite a few in and outside the villa. We had no accidents with our two 2,5 yr olds, but with crawling smaller ones I'd at least prepare for growing an extra pair of eyes to watch after them. :) ) . . A very nice place and in case we decide to head for the Spanish coast on some of our next vacations, we'll sure rent this one again!

Terhi Rajala

100.0 / 100

En helt igennem vidunderlig og velfungerende villa, med en fantastisk beliggenhed. Velegnet til hele familien med 3 generationer, med gode sove- og badefaciliteter og hyggelige og rummelige opholdsrum. Terrasser og øvrige udendørsfaciliteter i flot anlæg, med vidunderlig udsigt. Alt i god kvalitet og god vedligeholdelse. Fremragende service fra ejer ved booking og ændringer, samt info om stort set alt vi behøvede. Alt fungerede og vi havde et supergodt ophold.

Flemming Sommer

91.0 / 100

This was a fantastic house. Beautifully presented, well stocked and very clean. The pool was wonderful. Just make sure to say beforehand if you want to use the jacuzzi as we didn't and missed out. Mind you, we didn't get bored, even though we didn't travel very far because all our boys got chicken pox. Gillian looked after us wonderfully. I would thoroughly recommend. It seems like there are lots of relatively easy hikes within an hours drive which are suitable for children though and of course Alhambra is nearby. But make sure you book before you arrive in Spain as we left it too late!

Karen Johnson

88.0 / 100

Väldigt fint frikostigt och trevligt. Lite kallt inomhus och i poolen (på vintern).

Jenny Barden

91.0 / 100

Casa Lobo har en beliggenhed, som intet foto vil kunne retfærdiggøre. Fotos kan kun give en fornemmelse af den storslåede udsigt og de skiftende lysforhold, der kan opleves fra terrasse og hus. . Huset har alt, hvad der behøves for op til tre par eller den store børnefamilie. Solkroge, pool og muligheden for spa er i top. Show less

Finn Steno Thygesen

89.0 / 100

Endelig et flot hus med super udsigt hvor prisen passer de fleste...

Jan Riedl

100.0 / 100

Huset levede fuldt op til vores forventninger og vi har forventninger om at vi vil derned igen.

Normann Nielsen

93.0 / 100

We spent a wonderful, relaxing week in Casa Lobo. When we arrived everything was already arranged. We found the house in a perfect state and had everything we needed. There is a lot of people in Salobrena (working for maintaining the house) as well that would help anytime to fix any problem you might have with the house. . Salobrena is a lovely little city with some nice places to eat. We also took advantage of the location to do some trips to the surrounding sights (Granada, trip to a vinery, Cabo de Gato). . All in all we had a great week. A perfect mix of cultural trips, some time on the beach and lot of relaxing time in the house that offers the perfect conditions for a relaxing holiday!

Matthias Mitterhofer

84.0 / 100

Vi har været i boligen to gange. Den har en unik beliggenhed med havudsigt og ringe trafikstøj. Poolen er specielt lækker, da den er opvarmet og der er liggestole til rådighed, dog er den meget dyb overalt og måske ikke så velegnet til små børn. Huset er veludstyret med både køkkenudstyr, møbler, havemøbler osv. To af badeværelserne trænger dog til renovering. Ligeledes ville det være rart med aircondition især i soverummene. Huset er i flere plan, og derfor ikke velegnet til gangbesværede. Vi vil anbefale at være 6 voksne evt med et par børn, da der reelt kun er 3 soveværelser, vi var 5 voksne. Vi ville helt sikkert anbefale huset til andre, og tager gerne dertil igen

Bjarne og Susanne Sørensen

99.0 / 100

Vi var dybt fascinerede af billederne af huset og haven inden vi ankom, men var alle enige om at det næsten var bedre end vores forventninger. Husets meget personlige og autentiske indretning og udtryk, udsigten fra alle de skønne terrasser, poolen der er så tilpas stor at man kan svømme / bade, samtidig med at Middelhavet blågrønne vand danner baggrund. . Casa Lobo bliver man afhængig af, vi kommer tilbage :-)

Laura Petersen

98.0 / 100

Sublimt hus og dejligt område - fantastiske bjerge! Anbefales varmt. . Uheldig biludlejning v Goldcar (2,5 timers kø i Malaga lufthavn) - betaling for en hel tank diesel forud (svarer til køretur fra Skagen til Munchen) og tillæg af flere forsikringer selv efter tilkøb hjemmefra. Anvisninger/Aftale kun på spansk.

Michael Hald Nielsen

91.0 / 100

Très belle villa , bonne situation , très belle vue , à recommander.

FREITAS FRANCOISE

93.0 / 100

Super dejlig lejebolig velegnet til 8 personer. God standard, ren bolig, der dog godt kunne trænge til lidt vedligeholdelse. Køkkenet er meget lille og meget varm, at arbejde i.

Jeanette Broberg og Jan Martensen

89.0 / 100

Vi har holdt i et skønt hus med en magisk udsigt ud over Middelhavet. Vi har børn i alderen 6-16 år, og det har været perfekt med egen pool. Huset egner sig bedst til selvhjulpne børn, da der er mange niveauer. Vi har haft en fantastisk ferie i et veludstyret hus, hvor især udendørs arealerne er helt i top.

Susanne

93.0 / 100

Køleskabet kunne godt være bedre rengjort. Låger i både køleskab og fryser sluttede ikke ordentlig til. . . Det ville være en god idet, at der i køleskabet lå koldt vand til de nyankomne lejere. . . Ellers en perfekt boligt .

Niels Larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         
Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83