Casa Lobo

Casa Lobo

Rejsevejledning og billeje


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning & billeje

Kontakt

 

 

Køreturen fra Danmark til Salobreña i Andalusien er lang - godt 3.000 km. Så oftest vil det være relevant at finde en god flyforbindelse til enten Malaga eller Alicante og leje en bil i lufthavnen.

Vi hjælper jer gerne med at finde billige fly, og kan anbefale følgende links før rejsen:

www.rejsevejledningen.dk/rejsevejledning-spanien/
www.rejseforsikringsguiden.dk/rejseforsikring-spanien/

Fly til Spanien:                                                                                                          Nærmeste lufthavn er Malaga, og der er mulighed for lavprisbilletter og direkte flyvninger mellem 3 store danske lufthavne og Malaga. Afstanden fra Salobreña til Malaga er 90 km (106 km fra lufthavnen), og der er motorvej næsten hele vejen.

Det er også muligt at flyve til Alicante, Sevilla eller Madrid. Køreturen fra Alicante eller Madrid og til Salobreña er på 4-5 timer med motorvej hele vejen, og den er lidt kortere fra Sevilla. Vi vælger af og til selv at flyve til en af disse lufthavne i skolernes ferieperioder, hvor rejser til Malaga er dyrest. Endelig er det også muligt at flyve til Faro i Portugal eller til Granada.

Vi kan anbefale, at man søger på følgende flyruter fra Danmark:

Billund - Malaga (eller Alicante / Sevilla / Madrid):
Norwegian
Ryan Air  
Lufthansa - med flyskift  

Kastrup - Malaga (eller Alicante / Madrid):  
Norwegian  
Ryan Air   
EasyJet  
SAS  
Brussel Air - med flyskift  

Ålborg - Malaga (eller Alicante):
Norwegian  

Hamborg - Malaga:
Norwegian  
Ryan Air   
   
Aarhus - Malaga  (kun sommerruter):  
Norwegian  
Ryan Air   
SAS (kun sommerrute)  

Der findes også mange søgemaskiner, hvis I skal rejse på bestemte datoer - prøv for eksempel Skyscanner eller den prisbelønnede søgemaskine Momondo, hvor du kan orientere dig om priser i bestemte uger. Men vær opmærksom på, at du ikke finder alle afgange på de store søgemaskiner - f.eks. er Ryan Airs afgange ofte ikke med her.

Kørselsbeskrivelse:                                                                                                    Den præcise kørselsbeskrivelse til Casa Lobo er beskrevet i vores lejeaftale. Du kan også finde rutebeskrivelse i Google Maps ved at trykke her. Fra denne side kan du bevæge dig videre rundt i området i Google Earths Street View.

Billeje:                                                                                                                    Billeje er billig i Spanien. Vi har erfaringer med leje af biler ved flere selskaber, men vi har de bedste erfaringer med Helle Hollis. Dette firma er derfor blevet vores foretrukne firma til leje af bil.

Helle Hollis er ved første blik ofte lidt dyrere end flere af de andre lavprisselskaber, men de har til gengæld en god politik m.h.t. brændstof, og de yder super god service. I kan levere bilen tilbage med fuld tank, og dermed undgå den overpris, som de øvrige firmaer tager på benzinen. Samtidig er det gratis at have en ekstra fører på lejekontrakten. Helle Hollis har i øvrigt medarbejdere, som taler dansk, og på firmaets hjemmeside kan man vælge dansk.

Lejere af Casa Lobo kan få 15% rabat hos Helle Hollis. Det kræver blot, at I oplyser vores rabatkode, så kontakt os, hvis I vil benytte rabatkoden. 

Der er god grund til at se sig godt for - specielt i højsæsonen kan priserne variere meget fra selskab til selskab. Uanset valg af firma er det en fordel at bestille bilen på forhånd - det er langt billigere end at leje i lufthavnen. 

 
         
Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83