Casa Lobo

Casa Lobo

Salobrena og Costa Aguilera Mar


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning & billeje

Kontakt

 

 

Casa Lobo ligger i byen Salobrena, et uspoleret område af Spanien, som er en del af Andalusien på Spaniens sydkyst. Området, som Casa Lobo ligger i, er et usædvanligt smukt og ugeneret område af Costa Tropical. Området kaldes Costa Aguilera Mar. 
 

Video fra Salobreña

Casa Lobo har en pragtfuld beliggenhed - bygget på en bjergskråning helt tæt ved kysten. Lige neden for huset er der klippestrand, men Salobrena har også flere kilometer dejlige sandstrande. Du kan se et billede af villaerne i Costa Aguilera Mar, som er et meget eftertragtet område på Costa Tropical, på billedet lige herunder.

Hvis du vil se billeder af 4 af vores nærmeste naboers huse, kan du se dem herunder, hvor de er fotograferet fra vores have.

 
 

Nærområdet giver mulighed for utallige aktiviteter, blandt andet golf, dykning, ridning, skisport, vandreture og forskellige kulturelle oplevelser. Alt dette kan du læse mere om ved at klikke her.

 

Vil du flere se videoer og billeder fra Salobreña, har jeg lagt nogle udvalgte videoer, som jeg har fundet på YouTube. Disse videoer kan du se, hvis du trykker her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83