Casa Lobo

Casa Lobo

En rundtur i Casa Lobo's have


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning & billeje

Kontakt

 

 

Casa Lobo's dejlige, subtropiske have ligger på den 1000 m² store grund, og er opdelt i et lækkert pool-område, en patio, et barbeque-område og en nederste del med nye, flotte terrasser og nyplantede frugttræer - et herligt sted at nyde solopgangen over Middelhavet! 

 

Poolen er stor (8,55 x 4,75) og opvarmet med solvarme, så opvarmningen er uden udgift for dig. Kapaciteten i anlægget er så stor, så poolen kan benyttes hele året.

I forårs- og efterårsmånederne vil poolen have en temperatur på ca. 27 grader - blot solen skinner. Lige ved siden af poolen er der en udendørs bruser med koldt /varmt vand, og der er solsenge ved poolen.

Villaens patio er det første, du møder, når du ankommer, og den byder dig velkommen til Casa Lobo med sin charme og de smukke andalusiske blomsterkrukker......

     

     

 

Fra både patioen og terrassen er der adgang til barbeque-området, hvor du kan grille lækre bøffer på vores argentinske grill. I barbeque-området står også vores største appelsintræ, hvor du kan plukke friske appelsiner i december-februar.

 

 

 

 

Terrasserne i nederste del af haven har den dejligste udsigt. I foråret 2011 er denne del af haven blevet totalrenoveret med nye terrasser med de flotteste stensætninger og med nyplantede frugttræer.

Billedet lige herunder er taget fra hjørnet af vores nederste terrasse, hvor du så tæt på havet, at du kan høre bølgerne og se stenene på havbunden ........

......og på billederne herunder ser du flere billeder af vores nederste terrasser, hvor man kan nyde den sidste aftensol, når solens stråler ikke mere når de øvrige terrasser.

 
 
     
 
     
 

Rundt om huset, møder du overalt en masse hyggekroge med terrasser - alle med udsigt og smukt beplantet. Billederne herunder er fra nogle af af disse terrasser, mens billederne ovenover er taget i den nederste, nyrenoverede del af haven.

 
     
   

 

 

 

Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83