Casa Lobo

Casa Lobo

En rundtur i villaens nederste etage


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning & billeje

Kontakt

 

Casa Lobo - her fotograferet fra én af de nederste terrasser.

En trappe fra stuen fører til husets underste etage. Her er 3 store soveværelser, alle med gode dobbeltsenge, men forskellig indretning. De adskilte soveværelser og husets 3 badeværelser, gør det særdeles velegnet til, at 2 familier kan deles om huset i ferien.

Husets 6 faste sovepladser kan suppleres med 1 eller 2 ekstra opredninger på sovesofaen, som er placeret i det ene soveværelse. Prisen er 500, - kr. /uge for hver opredning incl. linned.

    

De 2 af soverummene har direkte adgang til eget badeværelse. I begge badeværelser er der brusebad. Badeværelset på øverste etage har også brusebad.

Billeder fra en-suite badeværelserne

 
 

Fra alle tre soverum er der direkte udgang til endnu en smuk terrasse, hvor husets store, opvarmede swimmingpool ligger.

Husets mange terrasser - i alt knap 200 m² - giver på alle årstider mulighed for at nyde områdets dejlige klima og pool-området. Der er i alt 8 solsenge og flere sæt af havemøbler, som er fordelt  på de forskellige terrasser.

   

Er man heldig kan man særligt om morgenen og aftenen se legende delfiner i Middelhavet lige ud for huset. Det er svært at forestille sig et smukkere syn til morgenkaffen!

 

I et særskilt vaskerum er der vaskemaskine til rådighed for vores lejere. Tøjet tørres på tørrepladsen lige ved vaskerummet, og det tager sjældent lang tid, før tøjet bliver tørt i den friske Middelhavsluft.

Casa Lobo's have er en smuk, eksotisk have med dejlige palmer, frugttræer, vinranker og blomster. Haven og poolen passes af villaens gartner, som lejlighedsvis kigger forbi for at vande og tilse haven. Poolen passes på samme vis af en professionel poolmand.

 

Casa Lobo er placeret kun 2 km fra byen Salobreña, og ligger tæt på vejen med gode tilkørselsforhold. Og der er tilknyttet en lukket garage med automatisk port.

Vores lejere råder over både en lukket garage med elektrisk port, og over en off-road parkeringsplads foran den lille aflåste garage, hvor vores egen bil står. Der er derfor parkeringsmulighed for 2 biler for vores lejere.

Trods den centrale placering er der ingen gener fra trafikstøj ved villaen, som ligger helt ugenert for både trafik og naboer.


Klik på billedet for at se stor udgave

Grundplan for nederste etage.

   
Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83