Casa Lobo

Casa Lobo

En rundtur i villaens øverste etage


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning & billeje

Kontakt

 

 

Casa Lobo er bygget i forskudte etager med stueplanet i 2 niveauer og soverum i underetagen.

Stueplanet i Casa Lobo, indeholder stor stue, køkken (med stort gaskomfur, opvaskemaskine og køle-/frysekab), badeværelse m. bruseniche,  samt spisestue med plads til 6 personer.

Spisestuen - med det smukke gamle argentinske spisebord.

    

Billeder fra dagligstuen

Fra stuen er der direkte udgang til en stor terrasse med både en overdækket og en åben del, så man altid kan finde både sol og skygge.

 
 

Udsigten fra terrassen er betagende smuk på alle tider af døgnet.

Derfor indtages de fleste måltider også herude - og det gælder på alle årstider. Selv i vintermånederne er det oftest muligt at spise udendørs, og skulle det være koldt, kan der tændes op i den udendørs pejs.

 

 

Billeder fra terrassen

Og hvad siger man så til udsigten fra hjørnet af terrassen? Ja, som én af vores gæster udtalte, kan "man næsten føle sig som kaptajn på et skib, når man står her med vand til alle sider"........

Fra terrassen i stueplanet er der adgang til villaens barbecue-område med den gamle argentinske grill, hvor du kan grille dejlige bøffer, mens du nyder synet af roserne og det herlige store appelsintræ, som står i midten af barbecue-området.

 

Villaens tilbehør:

Digital satellit TV, DVD play'er, FRIT INTERNET via trådløs internetforbindelse, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, stort køleskab med fryseskab, havemøbler på alle terrasser.


Klik på billedet for at se stor udgave

Grundplan for øverste etage.

   

 

Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83